Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barry Levinson thrillerének a szinopszisa

2011.02.01. 20:07 koimbra Szólj hozzá!

Barry Levinson utoljára a 90-es években tudott sikeres filmet készíteni, a Zaklatás (Disclosure) és a Pokoli lecke (Sleepers) után csak buktákba tenyerelt bele. A gömb (The Sphere) sci-fi thriller vagy a Banditák (Bandits) sem volt kifizetődő, utoljára a Minden azzal kezdődött (What Just Happened) produkcióval jelentkezett a mozikban, amely csak 1 millió dollárt kapart össze. Idén a The Bay eco-horrorral jelentkezik, amelyről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy járványról fog szólni, de most a hivatalos szinopszist is közzétették.

A történet Chesapeake Bay-ben, egy csendes kivárosban játszódik, ahol a víz fontos tényezőnek számít. Két francia kutató érkezik ide, akik rájönnek, hogy a víz méreganyag tartalma jelentős mértékben megnövekedett és értesítik is a polgármestert, aki el akarja kerülni a pánikot és nem tesz semmit. Hamarosan a vírus kifejti hatását, az emberek gyakorlatilag keltetői lesznek a parazitikáknak, amelyek átveszik az uralmat a test és az agy felett. A fertőzöttek pedig brutális dolgokat visznek végbe.

Címkék: miújság horrorhír the bay

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592631783

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenki úgy hal meg, ahogy akar 2011.02.07. 12:14:02

Az amerikai társadalom végtelenül álszent, intoleráns és szemforgató, ha teszem azt az eutanáziáról vagy a szexről van szó. Interjú.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása