Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron nem passzolja le a Battle Angelt

2011.02.01. 12:08 koimbra 2 komment

James Cameron már javában az Avatar folytatását készíti elő, így azok, akik azt várták, hogy a rendező a Battle Angel mangaadaptációt fogja összehozni tovább várhatnak. A Collider oldal megkérdezte Cameront, hogy egyáltalán be van-e még tervezve a film.

"Gyakorlatilag a következő 5 évben eléggé elfoglalt leszek az Avatar második és harmadik részével. Fel kellett tennem a kérdést, hogy a Battle Angelt átadnám-e más rendező kezébe? De a válasz ez volt: 'Nem, túlságosan is szeretem'." - mondta Cameron. Így a film érzésem szerintem 2018 előtt biztosan nem fog a mozikba kerülni. Cameron azt is elárulta, hogy a történet nagy része az első négy mangán fog alapulni, a harmadik és negyedikben látott Motorball is bekerül a produkcióba.

Címkék: miújság képregényből film battle angel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732630303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.02.01. 12:33:09

Láttam az animét, nem voltam elragadtatva. De a mangát nem olvastam, majd megejtem. 2018-ig van időm, úgy látszik. :P

Bodyfiú 2011.02.01. 15:48:54

kedves Cameron papa azt meg is kell élned...
süti beállítások módosítása