Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elektra Luxx előzetes

2011.02.01. 13:48 koimbra Szólj hozzá!

Még 2008 végén lehetett arról olvasni, hogy Carla Gugino egy pornósztárt fog játszani a Women in Trouble filmben. Még be se mutatták a produkciót, máris a folytatáson gondolkoztak, amelyben már Gugino karaktere, Elektra Luxx állna a középpontban. Ezt a művet is Sebastien Gutierrez írta és rendezte, Gugino mellett pedig Adrianne Palicki, Emmanuelle Chriqui, Timothy Olyphant and Joseph Gordon-Levitt is felbukkan és látható lesz Malin Akerman is, aki nemrég szerződött le az Inferno filmre, ahol Linda Lovelace-t játszhatja.

Az alkotásban Luxx már nem űzi az ipart és Nick Chapel rocksztártól terhes. Egy szex oktatás keretein belül háziasszonyokat tanít, mikor újra összefut egy régi ismerősével, Corával, aki ajánlatot tesz neki, ami szerint Elektra hozzájuthatna azokhoz a számokhoz, amelyeket Chapel neki írt.


 

 

Címkék: trailer elektra luxx

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22630599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása