Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Olivia Wilde lesz Lois Lane?

2011.02.02. 20:00 koimbra 8 komment

Már tudjuk, hogy Henry Cavill öltheti fel Superman jelmezét. Az azonban még nem dőlt el, hogy ki játszhatja a Krypton bolygó szülöttének újságíró kollégáját és szerelmét, Lois Lane-t. A stúdió listája nem üres, Jessica Biel, Kristen Stewart, Malin Akerman, Rachel McAdams és Dianna Agron szerepelt eddig rajta, ám gyorsan kiderült, hogy Stewart passzolta a lehetőséget, így az ő nevét kihúzhatták. Ma viszont két újabb színésznő került fel az esélyesek közé: Olivia Wilde és Mila Kunis. Wilde-ot már be is hívták tesztfelvételekre. A hölgy következő filmjének, a Kinnek a forgatása néhány héten belül esedékessé válik, ám elmondta, ha megkapja a szerepet, akkor a munkálatok kezdetét odébb tolják, így nyugodtan el tudná játszani Lane-t.

Biel tavaly játszhatott a Szupercsapat (A-Team) nagyköltségvetésű akciófilmben, amely csalódást keltő eredményt hozott, Akerman a Watchmenben domboríthatott és a rendező, Zack Snyder is tudja, hogy milyen vele dolgozni. McAdams a Sherlock Holmes-ban, Agron pedig A negyedikben (I Am Number Four) próbálta ki magát az akcióban, Kunis pedig az Éli könyvében (Book of Eli) feszíthetett.

Címkék: superman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112634264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.02.02. 22:01:56

Rachel McAdams vagy Rachel McAdams lenne a legmegfelelőbb sztem, Olivia Wilde-ot szívesebben látnám viszont a House-ban :P

A nép fia 2011.02.02. 22:26:56

Szerintem a felsoroltak közül lényegében mindegy, hogy ki játsza.
Számomra az inkább a fontos, hogy Lois ne egy tizenkettő=egy tucat karakter legyen, hanem okos, értelmes és talpraesett. A történet szempontjából is releváns legyen jelenléte, és ne csak azért feszítsen ott, hogy legyen valaki Clark mellett dísznek.
Sajnos a Superman visszatérben kicsit gyengusra sikerült.

Mese92 2011.02.02. 22:44:53

@Shyllard: Milyen érdekes, én is Rachel McAdamsra gondoltam! Nincs olyan film, amiben nem szerettem volna őt.

@A nép fia: Teljesen egyetértek, lejártak azok az idők, amikor a női karakternek elég volt annyit nyújtania, hogy szép legyen a szuperhős mellett. Most már a férfiak is többet várnak annál, hogy valakit jó érzés legyen nézni és a gyengébbik nemnek is sokat jelent, ha okos, értelmes és talpraesett nő van a vásznon.

Bocs a szónoklatért :D

A nép fia 2011.02.02. 22:46:09

@Mese92: Hát... egy kicsit feministára sikeredett, de amúgy igazad van. :-)

PUSSZ

I3eni 2011.02.02. 23:08:15

@A nép fia: Rachel McAdamsre tipikusan illene Lois Lane karaktere, de mégsem őt látnám szívesen. Olivia Wilde szerintem jó választás lenne, ha a karakter amit eljátszana megfelelne az elvárásoknak. Akit nagyon nem szeretném h legyen az: Malin Akerman,Jessica Biel, Kristen Stewart (jó színész és várom h vége legyen az alkonyosdinak és akkor reménykedem h kitör a ketrecből de ez a szerep nem nagyon illik rá) Van még nekünk Mila Kunis akit imádok látni a színvásznon, viszont rá se nagyon passzol ez a szerep de nem sírnék ha ő lenne, és szerintem tudna bizonyítani a világnak. Igazából akik fel vannak sorolva minddel kibékülnék, de a kiemelt "rosszakat" nem nagyon díjaznám, de beletörődnék. Legyen jó film (yn) :)

Mese92 2011.02.03. 22:15:27

@A nép fia: :))

Kitartok McAdams mellett, cserfes, szép és jól játszik. Pont! :)
süti beállítások módosítása