Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise Az őrület hegyei felé tart?

2011.02.04. 12:29 koimbra 8 komment

Guillermo Del Toro miután felállt a Hobbit rendezői székéből elárulta, hogy az egyik projekt az asztalán Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness), ám közzétette, hogy a Frankenstein filmhez lát hozzá legközelebb és csak ezt követően vág bele a H.P. Lovecraft adaptációba. A főszereplő körül kialakult egy kis vita, az Universal James McAvoyt akarta, míg Del Toro Tom Cruise-ra voksolt.

James Cameron, a film producere az MTV-nek azt mondta, hogy valószínűleg Cruise fog állni a középpontban. "Fogalmam sincs, hogy leszerződtünk-e már vele, de remélhetőleg hamarosan megegyezünk. Guillermo őrülten dolgozik a forgatókönyv új változatán és ha minden jól megy június-júliusban hozzá is tudunk látni a forgatáshoz."  E szerint Del Toro mégis a fiókba süllyesztette a Frankensteint.

Az őrület hegyei 3D-ben fog készülni és egy R kategóriás művet várhatunk, Cameron korábban közölte, hogy egy igazán ijesztő horrorra van kilátás, olyanra, ami nem készült az Aliens óta. 

H.P. Lovecraft könyvében egy geológust tett meg központi figurának, aki a Miskatonic Egyetemen dolgozik, majd az Antarktisz felé veszi az irányt. Az expedíció során különös romokra bukkan, amelyek rémséges titkokat rejtenek.

Címkék: miújság könyvből film az őrület hegyei

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912638372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.02.04. 12:45:46

EZ AZ!!! Végre egy Lovecraft adaptáció, méghozzá olyasvalakitől aki ért hozzá. És R kategóriás!!! Nem tudja valaki hogy a műben feltűnik e Cthulhu? Már régóta várok már olyan filmre amiben ő is szerepel benne. Annyira hülye kinézete van, hogy az már ijesztő :D (Még a google-ba sem merem beírni a nevét, annyira rémisztő :))

countrypecos 2011.02.04. 14:59:58

@Dante McFarlane: Én beírtam... Mi a frász ez?! :O Polip fejű szörnyeteg? Ejha. Hát csak csinálják! :) Megnézném!

Dante McFarlane 2011.02.04. 15:06:19

@countrypecos: Én megmondtam. Olyan hülyén nézki, hogy az már horrorisztikus :)

countrypecos 2011.02.04. 15:10:09

@Dante McFarlane: XD Muszáj újjal előrukkolni. :)

Shyllard 2011.02.04. 15:51:50

@Dante McFarlane: A South Park-ban már szerepelt :D:D

Hát az tuti, h Cruise egyre közelebb áll a bekattanáshoz, de a film is jól hangzik, viszont James McAvoy sokkal jobb színész Cruise-nál...

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2011.02.04. 16:11:36

Szerintem meg az a lényeg, hogy színész milyen direktor kezébe kerül. Cruise is tud jó lenni.
A történet meg nagyon jól hangzik, és a tökös havas horroroknak is elég szép hagyományai vannak.

Dante McFarlane 2011.02.04. 16:15:38

@Shyllard: Pont tegnap láttam azt a részt. Nem hittem volna hogy pont Cthulhu intézi el a homokseggszuális Beiber kölköt :D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.04. 17:55:14

@Nostro: Szerintem is jó színész Tom Cruise. Az, hogy szci, meg konkrét pszichopata, még tán segíti is a minél mélyebb szerepformálásban...:P
süti beállítások módosítása