Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Levy rendezi a Fantasztikus utazás remake-et

2011.02.07. 19:30 koimbra 1 komment

A Fantasztikus utazás feldolgozása körül rengeteg rendező neve megfordult, majd úgy tűnt, hogy James Cameron fedélzetre lépésével gyorsan megindul a forgatás. Ám Cameron úgy döntött, hogy csak producerként kívánja kivenni a részét a filmből és Paul Greengrass fogja ledirigálni a produkciót. Greengrass azonban lelépett, Cameron pedig Louis Leterriert szerette volna a rendezői székbe, viszont úgy tűnik, hogy a stúdiónak ez nem tetszett. Most úgy áll a helyzet, hogy Shawn Levy kezébe adják a gyeplőt, akinek a Vasököl (Real Steel) munkájával bizonyára teljesen elégedettek a Foxnál és Cameron is áldását adhatta rá. Ráadásul a Vasököl forgatása alatt annyira összebarátkozott Hugh Jackmannel, hogy egy újabb sci-fi projektet tervezgetnek. Erre azonban még várni kell, mert Jackman először a Wolverine-t tudja le, Levynek ez idő alatt pedig lesz ideje a Fantasztikus utazásra.

Az 1966-os verzióban egy fontos diplomata élete veszélybe kerül, hogy megmentsék egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, azonban a feladatot hátráltatja egy áruló.

 

Címkék: remake miújság fantasztikus utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22645090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.02.08. 14:05:32

Ó, ez is mekkora klasszikus, nyáron néztem meg újra. Majd meglátjuk,mit tudnak kihozni belőle. Bár az a fíling...az utánozhatatlan:D
süti beállítások módosítása