Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone a Headshotban

2011.02.07. 10:36 koimbra 1 komment

Sylvester Stallone állítólag nyáron lát hozzá a The Expendables folytatásához, ám nem csak erre az egyetlen projektre koncentrál. Az akciósztár leszerződött a Headshotra, amelyet Wayne Kramer, a Halálos hajsza (Running Scared) és a Crossing Over rendezője fog készíteni. A forgatókönyvet Alessandro Camon,  A harcmező hírnökei  (The Messenger) szállította le és a terv az, hogy májusban indulhasson a forgatás. 

Stallone egy gengsztert fog alakítani, aki szövetségre lép egy new york-i nyomozóval az egyik ügyben, amelynek szálai egészen New Orleans mocskos sikátoraiba vezetnek és még washingtoni nagykutyák is belekeverednek. A bűnözőt és a nyomozót két kegyetlen gyilkosság hozza össze és minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy sikerrel járjanak, mindenkit félreállítanak útjukból.

Címkék: miújság headshot akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122643944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.02.07. 18:43:00

Remélhetőleg jó lesz, nekem picit elsőre a Get Carterre emlékeztet, amit nagyon sokan szidtak, bár nekem az is tetszett, de azért remélem hogy jobb lesz. Egyébként szeretem Sly-t, a jelenlegi helyzet szerint még Willisnek is van legalább 10 évnyi jövője a lövöldözős filmekben, tehát Sly is ráér még az Expandables 2-ve, bár nem évekig.
süti beállítások módosítása