Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Edwards nélkül folytatódik a Monsters?

2011.02.08. 17:13 koimbra 3 komment

A Monsters sci-fi néhány ezer dollárból készült, amiben a Földre  idegen létforma érkezik a NASA egy szerkezetével. Néhány terület "elfertőződött", de próbálják kordában tartani ezeket a lényeket. Egy újságíró azt a feladatot kapja, hogy egy nőnek segítsen átjutni Mexikóból Amerikába. Gareth Edwards elérte, hogy felfigyeljenek rá és a jövőre érkező Gozdilla film rendezői székébe huppanhatott bele.

Úgy tűnik, hogy a Monsterst is folytatják. Tavaly Edwards azt mondta, hogy szerinte a stúdiónál azon gondolkodnak, hogy sorozat legyen a filmben.  Edwards nem is oly rég a DreadCentralnak adott interjút, amiben elmondta, hogy a Monsters jogaival rendelkező Vertigo folytatást tervez a témába vágóan. A rendező leszögezte biztos, hogy a következő filmje  nem ez lesz, de nyitott arra, hogy a későbbiek folyamán újra visszatérjen a tervezet háza tájára.

"Szerintem akárkit is kér fel végül a Vertigo, az biztos, hogy remek munkát fog végezni, mert ott aztán tudják, hogy mit csinálnak. Ha a következő Monsters részre valaki mást szerződtetnek le, akkor szerintem pont arra van a legkevésbé szükségük, hogy folyamatosan ott lógjak a nyakukon és jártassam a szám, hogy miként kéne festenie a filmnek. Akárki lép a fedélzetre szabad kezet kell kapjon abban hogyan formálja ezt a világot és én biztos vagyok, hogy meglelik a megfelelő embert a feladatra." - nyilatkozta Edwards.

A Monsters előzetes

Címkék: miújság sequel monsters

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762647226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.02.08. 21:45:24

Érdekes film volt, csak nagy kár, hogy végül is antiklimaxot kaptunk és a felismerést, hogy most bizony egy romantikus drámát ültünk végig. Egyáltalán nem azt mondom, hogy holmi akcióhorrort kellett volna faragni a koncepcióból, mindössze nekem ez a véglet sem tetszett maradéktalanul.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.08. 21:48:03

@damoqles: Igaz, romantikus dráma volt, de abból is rossz. Csak mendegélt a páros, dumálgattak, aztán eszükbe kaptak az alkotók, hogy most már meg kéne jeleníteni egy lényt. Na elment, most már bandukolhattak tovább és ismét cseveghettek. Nekem csalódás, remélem a Godzillát nem cseszi el.

skvugdskuvsdiov 2011.02.09. 10:36:59

az elsot is kar volt megnezni..
süti beállítások módosítása