Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fanning a Girls Night Outban

2011.02.08. 21:09 koimbra 1 komment

Dakota Fanning aláírt a Girls Night Out filmre, a cselekmény 1945 május 8-án, az európai győzelem napján játszódik. A színésznő Margit hercegnőt játssza, akinek lehetősége adódik, hogy testvérével, Erzsébettel egy estére kiszabaduljon a Buckingham Kastély falai közül és csatlakozzanak az ünneplő emberekhez, majd romantikus és veszélyes helyzetekbe keverednek. Egyelőre még keresik azt a lányt, aki Erzsébetet alakíthatná.

A rendezést Michael Hoffmanra, a The Last Station alkotójára bízták. Az úriember jelenleg elfoglalt, aki tavasszal lát hozzá A gyalogáldozat feldolgozásához (ennek a Coen-testvérek írták a forgatókönyvét) és az előkészületeket végzi. Ha minden a terv szerint halad, akkor a Girls Night Out forgatása év végén veheti kezdetét.

Címkék: miújság girls night out

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362647760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2011.02.09. 11:23:43

Ici-picit Római Vakáció beütés. Hercegnő, aki élni szeretne és meglóg pár napra, aztán csupa-csupa kalandba keveredik. Fogadjunk, hogy bepasizni is fog.
süti beállítások módosítása