Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A First Class Bestiája lett Bryan Singer következő filmjének a főszereplője

2011.02.11. 20:44 koimbra 4 komment

Bryan Singer megtalálta a Jack the Giant Killer főszereplőjét, aki nem más, mint Nicholas Hoult. Hoult az X-Men: First Classban Bestiát játssza, a képregényfilmnek pedig Singer a producere, így nem nehéz kitalálni, hogy a rendező felettébb elégedett lehetett Hoult teljesítményével. Korábban Bill Nighy, Stanley Tucci és John Kassir szerződött le a projektre. Tucci a király tanácsadóját és egyben a főgonoszt alakítja, Nighy az óriások vezetőjének egyik, Kassis pedig a másik feje lesz.

Singer még tavaly akart hozzákezdeni a forgatáshoz, de úgy döntöttek, hogy csak 2011 első felében kellene inkább nekilátni, mivel előtte inkább néhány effektet kreálnak meg. A 3D-s film története szerint egy hercegnőt elrabolnak és ez az eset az emberek és az óriások közötti törékeny békét veszélyezteti. Egy fiatal farmersrácot (Hoult) bíznak meg azzal, hogy vezessen veszélyes expedíciót az óriások királyságába, hogy kiszabadítsák a hölgyet.

Már csak egy megmentendő hercegnőt kellene találni. Három jelölt is akad: Adelaide Kane, Lily Collins, Juno Temple.

 

Címkék: miújság jack the giant killer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72654779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.02.11. 21:02:08

Ez a srác kiköpött úgy néz ki, mint az egyik legjobb barátom!
süti beállítások módosítása