Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jennifer Lawrence lehet a főszereplő Oliver Stone következő filmjében

2011.02.11. 14:47 koimbra 4 komment

Jennifer Lawrence a Winter's Bone drámában nyújtott sokak szerint kiváló alakítást, hamarosan pedig az X-Men: First Classban fog felbukkanni, ahol még többen fogják megjegyezni a nevét. Oliver Stone is őt szeretné a Don Winslow regényéből készülő filmbe és úgy tűnik, hogy a színésznőt sikerülni fog megnyerni a produkcióba.

A Savages (itthon Barbár állatok címen jelent meg) története három független laguna beach-i marihuána terjesztőről szól, a csapat tagjai két srác és egy lány, a csajon pedig mindketten megosztoznak. Ám a  barátnőt elrabolja a Baja Cartel, váltságdíj gyanánt elfogadják  a trió által megtermelt elmúlt 5 év bevételét.  Először még igent mondanak az ajánlatra, de aztán elgondolkoznak azon, mi lenne, ha máshogy szereznék vissza a lányt, bosszút állnának a kartellen majd lelécelnének a városból.

A két férfi főszerep még nem kelt el, Stone listáján Leonardo DiCaprio, Aaron Johnson, Tom Hardy, James Franco és Garrett Hedlund szerepel, már találkozott is velük, de egyikükkel sem indult meg komolyabb egyeztetés. A mexikói drogbanda végrehajtóját most még úgy tűnik, hogy Benicio Del Toro fogja megformálni.

Címkék: miújság könyvből film savages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322654000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.02.11. 14:57:29

A regény megjelent magyarul is, érdemes lett volna megemlíteni:
www.agavekonyvek.hu/ism_winslow_barbar.html

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.11. 15:10:50

@damoqles: Kösz, nem néztem utána, hogy megjelent-e itthon.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.11. 19:26:06

Hát ezt a Franco gyereket mindenki akarja... Mondjuk nem tehetségtelen, de azért ezt nem gondoltam volna, mondjuk két évvel ezelőtt.

edi95 2011.02.11. 19:53:35

@efes: Az biztos hogy én sem gondoltam, azelött csak a pokember és az ananász expresszben láttam akkor még nem volt olyan nagy szám mondjuk az A.E ben tetszett de semmi kiemelkedő most meg már alig várom a filmjeit :)
süti beállítások módosítása