Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Franco lesz az Akira főszereplője?

2011.02.12. 12:10 koimbra Szólj hozzá!

Mindenki James Francot akarja. A színészt a 127 óra (127 Hours) bemutatója óta elhalmozzák ajánlatokkal, asztalán csak úgy sorakoznak az elolvasásra váró forgatókönyvek. Egy biztos, munka nélkül nem marad. Most éppen az Akira filmváltozat főszerepét szeretnék rábízni és ez nem csak egy felvetés, hanem már megkezdődtek az egyeztetések.

Mikor felvetődött, hogy elkészül az Akira mozis verziója még Leonardo DiCapriot emlegették, tavaly Zac Efron neve keringett a projekt körül. A forgatókönyvet Albert Torres írta, a rendezői teendőket pedig a Hughes fivérekre bízták, akik legutóbb az Éli könyvét (The Book of Eli) készítette. A forgatás kezdete még nem ismert, de amilyen lassan halad előre a projekt azt mondanám, hogy idén biztosan nem látnak hozzá a munkálatokhoz.

 

Címkék: akira miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502655678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása