Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Law a Demeteren hajókázhat

2011.02.15. 20:05 koimbra 4 komment

Nemrég tették közzé, hogy Jude Law matrózt vagy pedig magát Drakulát játszhatja a The Last Voyage of Demeterben, de úgy gondolom, a színészre tökéletesen ráillik a vérszívó szerep. Meg minek is fárasztaná magát azzal, hogy egy szimpla szerepet válasszon ebben a produkcióban? Ben Kingsley és Noomi Rapace is hajó fedélzetén tartózkodik.

A rendezői teendőket Stefan Ruzowitzksy, az Anatómia direktora vállalta el, de aztán lelépett és most úgy néz ki a helyzet, hogy David Slade kezébe adják a gyeplőt. Slade gyakorlatilag szakértőnek mondhatja magát a témában, hiszen a 30 nap éjszaka (30 Days of Night) horrorban a vámpírok szép kis vérengzést hajtottak végre. Ám aztán bevállalta az Alkonyat - Napfogyatkozást (The Twilight Saga: Eclipse), ahol már teljesen más vérszívókat kellett ábrázolnia.

A Demeter volt az a hajó, ami Erdélyből Angliába tartott és az egyik rakománya egy koporsó volt, amiben Drakula pihent. Mikor megérkezett a legénység nagy részét holtan találták, a maradék pedig eltűnt. 

Címkék: miújság the last voyage of demeter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192663753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.16. 12:05:26

Érdekes, mennyire bíznak ebben a Rapace-csajban, aki ugyan külsőleg különleges, de színészileg azért nem nyújtott olyan lehengerlőt a Tetovált lány-sorozatban. Villanó őzikeszeme és enyhén anorexiás alkata nem biztos, hogy elég Kingsley bácsi vagy Zsidó Jog mellé.

labigabi 2011.02.16. 12:28:27

Talán inkább Ben Kingsley fogja Drakulát játszani...
Jude Law és Noomi Rapace között pedig az érzékeny dolgok fognak zajlani. :)

labigabi 2011.02.16. 12:29:39

Esetleg Law lesz Renfield.

Spawn85 2011.02.16. 13:41:22

@efes: Én is épp azt akartam mondani, hogy Noomi Rapace-t most nagyon felkapták Hollywood-ban.
süti beállítások módosítása