Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Apollo 18 előzetes

2011.02.19. 12:09 koimbra 1 komment

Mostanában eléggé népszerűek a "found footage" filmek. Az Apollo 18 is ezen produkciók sorát gazdagítja, a történet nem a Földön, hanem a Holdon játszódik. A készítők abból a feltevésből indultak ki, hogy az Apollo 18 igenis útnak indult és leszállt a Holdon. Itt az asztronauták különös dologra lesznek figyelmesek. Az előzetes alapján leszűrhető, hogy sokszor nem lesz túl tiszta a kép, a film egyes pontján eléggé remegni fognak a jelenetek, sokszor homályosan láthatjuk a történéseket. Meg tudják ezt úgy oldani, hogy izgalmas legyen és ne találja senki idegesítőnek azt, hogy alig látni valamit?

A rendezői teendőket Trevor Cawoodra akarták bízni, aki azonban elhagyta a projekt környékét, így Gonzalo López-Gallegot szerződtették le, aki a King of the Hill révén lehet ismerős. Számára ez jelenti a belépőt Hollywoodba. Producer: Timur Bekmambetov.

Címkék: trailer horrorelőzetes apollo 18

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692672384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása