Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Depp helyett vagy Del Toro vagy Garcia Bernal lesz Pancho Villa

2011.02.22. 16:05 koimbra 2 komment

Emir Kusturica jó ideje fontolgatja, hogy filmre viszi James Carlos Blake regényét. A könyv arról szól, hogy a bandita hogyan vált gerilla harcossá, a gazdagokat kirabolta, a szegények hősként tekintettek rá. Ezek mellett persze mulatozik, nőzik és táncolgat is. A The Friends of Pancho Villa főszereplője Johnny Depp lehetett volna. Ám a színész eléggé elfoglalt, tele van a naptára, ezért elhagyta a projekt fedélzetét. Így Kusturica kénytelen mást keresni Pancho Villa szerepére. 

A rendező annyira nem esett kétségbe, hogy lemondjon a filmről, máris van két jelöltje, akik szerinte tökéletesek lennének tökéletesen megformálni a főhőst.   Gael Garcia Bernal és Benicio Del Toro a két esélyes, közülük fog eldőlni, hogy ki szerződhet le az alkotásra.

Címkék: miújság könyvből film pancho villa

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602680745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fitymacsattogas 2011.02.22. 16:31:02

Nehogy már egy Garcia féle gay játszon egy banditát... ha igazi férfit akarnak, Del Toro a nyerő

vrango 2011.02.23. 16:28:07

@gemina:
Gael Garcia Bernal ragyogó színész - én például simán el tudnám képzelni a szerepre!
(Amúgy a Bábelben meg már játszott mexikói rosszfiút, és jól is állt neki!)
süti beállítások módosítása