Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Muccino dirigálhatja az Adaline misztikus romantikus filmet

2011.02.22. 21:09 koimbra Szólj hozzá!

Még májusban úgy festett az Adaline projekt helyzete, hogy Katherine Heigl lesz a főszereplő és a stúdió is azt remélte, hogy sínen van minden, legkésőbb októberben hozzá is láttak volna a forgatáshoz. Ám a tervezet nagy bajba került, mikor Heigl hirtelen elhagyta a fedélzetet, később a rendező, Andy Tennant is lelépett. Nem tudni, hogy mi lehetett a probléma, Heigl esetében elképzelhető, hogy nem a jól bejáratott karaktertípust kellett volna játszania. A producerek Gabriele Muccinot, A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) dráma direktorát kérték fel, hogy vezényelje le a művet. Most már csak a főszereplőt kellene meglelniük.

A történet szerint egy fiatal nő balesetet szenved, aminek következtében nem öregszik tovább. Magányosan tengeti életét, egy évszázad elteltével  találkozik egy férfivel, akiért talán megéri eldobni magától a halhatatlanságot.

Címkék: miújság adaline

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142681704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása