Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Petersenre bízták az Old Man's War-t

2011.02.23. 20:45 koimbra 4 komment

Wolfgang Petersen német rendezőt jó régen beszippantotta Hollywood, aki a 90-es évek egyik legamerikaibb filmjét szállította le, Az elnök különgépe (Air Force One) hatalmas siker lett. A Trója (Troy) Amerikában nem teljesített valami szépen, de a nemzetközi fronton megállta a helyét. Utoljára a Poseidon katasztrófafilmmel jelentkezett, amely a jenkiknél  csúnya bukta volt.  Azóta nem kapott újabb lehetőséget, habár Petersen neve keringett a Végjáték (Ender's Game) mozis verziója körül és egy éve még úgy volt, hogy ő vezényelheti le a Paprika japán anime filmváltozat, ám erről azóta sem jött semmi új információ. Most viszont lehetőség adódott a visszatérésre,  a Paramount stúdió azt szeretné, ha Petersen rendezné meg az Old Man's War sci-fit. Az alkotás John Scalzi regénye alapján készülne David Self máris hozzálátott a forgatókönyvnek.

A történet egy 75 éves fickóról szól, aki új, genetikailag megerősített testet kap. Csatlakozik az űrbéli katonai koalícióhoz, akik többek között őt is azzal bízzák meg, hogy védelmezze meg a telepeseket, akik az egyik bolygóra költöztek. A harcokban megsérül, ám egy tiszt megmenti, aki nem más, mint feleségének fiatalabb kiadása (új testben). A nő nem ismeri fel a férfit, aki azonban szentül meg van arról győződve, hogy újabb esélyt adott számukra az élet. Ezért elhagyja az egységét és mindent kockára tesz, hogy a nő közelében lehessen.

Címkék: könyvből film scifihír old mans war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92686059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.02.23. 21:17:44

Az elnök különgépe, és a Trója valóban jó volt.

Reese 2011.02.23. 21:57:19

Szerintem jó kezekbe került a film.

vrango 2011.02.24. 09:31:53

Ja, várós, a sztori sem hangzik rosszul!
Persze, egy Végjáték, vagy Paprika még várósabb lenne:)

mutant · http://universal.blog.hu 2011.02.24. 12:59:53

Épp ideje volt, hogy valaki megfilmesítse.
süti beállítások módosítása