Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Több, mint remake

2011.02.24. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Costner fénykorában játszott a Több, mint testőrben (The Bodyguard). A romantikus thriller 410 millió dollárt termelt világszerte a mozikban. Csoda, hogy Costner az elmúlt években nem erőltette a folytatást. Bár elképzelhető, hogy a színész azon volt filmsztárok közé tartozik, akik jól megvannak a kisebb költségvetésű alkotásokban és belátják, hogy felesleges egy régi sikeres produkció második részével próbálkozni.

Viszont Hollywoodban irgalmatlanul nagy ötlethiány van, meg se lepődünk azon, hogy tucatszám veszik elő a régi klasszikus vagy sikeres alkotásokat és elkészítik az újabb verziójukat. A Warner a már emlegetett filmjéből akar egy feldolgozást, a forgatókönyvre Nick Palmert és Jeremiah Friedmant állították rá.

Az eredeti filmben Costner egy ex-titkos ügynököt játszott, aki testőrként keresi a betevőre valót. A következő megbízatása  szerint meg kell védelmezni egy népszerű énekesnőt.  Az új változatban a főhős egy iraki háborút megjárt veterán lesz. A stúdió egy fiatal énekesnőt akar megnyerni a produkcióhoz, akit világszerte ismernek. A Több, mint testőrben Whitney Houston játszotta a megvédelmezendő személyt, ezzel debütált a vásznakon, de ezt követően mozis karrierje gyorsan kifulladt.

Címkék: remake miújság több mint testőr

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552686970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása