Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bonaventura felügyelete alatt készül a DMZ politika-thriller

2011.02.25. 17:46 koimbra Szólj hozzá!

Lorenzo di Bonaventura lesz a producere a DMZ-nek, amely egy politika akció-thriller lesz. A történet szerint egy amerikai műhold becsapódik a koreai demilitarizált övezetbe és egy nemzetközi kommandós csapatot küldenek, hogy összegyűjtsék, ami megmaradt belőle. Ám a különítmény hamarosan rájön, hogy valami sokkal halálosabb dologgal néznek szembe, mint az ellenséges koreai katonák.  A forgatókönyvet Jeremy Passmore, a Vörös hajnal (Red Dawn) írója veti papírra Andrew Fabrizio segítségével.

Bonaventura egyengette a Red, a Transformers, és a Salt ügynök (Salt) útját. Az úriember állt producerként a Man on the Ledge thriller mögött, amelyben Sam Worthington játssza a főszerepet és a Liam Neesonnal készülő Last Stand akciófilmhez is köze lesz.

Címkék: miújság akcióhír dmz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712690390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása