Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trent Reznor az Abraham Lincoln: Vampire Hunter-ben

2011.03.04. 11:44 koimbra 2 komment

Update: Reznor azt mondta, hogy valóban szó volt erről, de végül nemet mondott, helyette a Year Zero minisorozatra koncentrál.

Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere néhány napja boldogan vehette át Oscarját A közösségi háló (The Social Network) Facebook filmhez szerzett zenéjéért. Az úriembernek nem kell sokat várnia, hogy új ajánlatot kapjon, bár most még kicsit elfoglalt.  David Fincher ugyan felkérte, hogy A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) remake-nek is készítse el a zenei anyagát. Ezután pedig az Abraham Lincoln: Vampire Hunter-en dolgozhat, de nem csak zeneszerzőként, hanem egy kisebb, ám kulcsfontosságú szerepet is eljátszhat. Reznor egy vámpírt fog megformálni, aki megöli Lincoln anyját. Az elnök ezt követően a vérszívók esküdt ellensége lesz és írtja is őket, ahogy csak tudja.

A produkciót Timur Bekmambetov, a Wanted rendezője készíti, Lincolnt Benjamin Walker alakítja, feleségét Mary Elizabeth Winstead játssza, jó barátját Dominic Cooper kelti életre. A 3D-s film 2012 június 22-én kerül a mozikba.

 

Címkék: miújság könyvből film abraham lincoln vampire hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002709501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.04. 13:07:57

Van, amikor már a cím megvesz kilóra.
"Abraham Lincoln: Vampire Hunter"

Kell ennél több??? :))

Alex Mahone 2011.03.04. 17:15:41

Annak az embernek, akinek a Something I Can Never Have-et köszönhetjük, lehetne több esze annál, mintsem hogy most meg színésznek áll...
süti beállítások módosítása