Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shut up Crime - A Super előzetese

2011.03.05. 06:10 koimbra 4 komment

Rainn Wilson nem egy szuperhős-típus, ám a Superben játszott karaktere besokall, mikor a Kevin Bacon által játszott drogdíler lenyúlja feleségét (Liv Tyler). Mérges, dühös lesz, fel akar lépni a bűnözés ellen. Be is öltözik és kioszt néhány kemény maflást. Ellen Page egy antiszociális csajt formál meg, aki az új "hős" segédje lesz, ezért ő kosztümöt húz. A nagy poén, hogy Nathan Fillion is felbukkan, aki The Holy Avengert játssza. Filliontól nem áll távol az efféle dolog, a Dr. Horrible's Sing-Along Blog minisorozatban Captain Hammert alakította.

 

 

Van még egy jelenet is

Címkék: trailer super vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732711622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.03.05. 06:32:17

A tailer-t nézve először azt hittem, hogy ez egy csak fake trailer, ami a KickAss-t parodizálja, annyira abszurdnak tűnt az egész. De kétségtelenül viccesnek látszik.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.05. 08:01:50

@spontan: Szerintem is, bejött a trailer nagyon. :D
Biztos megnézem.

gisss 2011.03.05. 09:12:54

Ez történik ha a Kick Asst összegyúrják a Scott Pilgrimmel. Nézős:D
süti beállítások módosítása