Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Biztos, hogy Cruise lesz Az őrület hegyei főszereplője

2011.03.07. 20:43 koimbra 3 komment

Guillermo Del Toro következő filmje Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) lesz, a produceri posztról James Cameron fog nézelődni, hogy minden rendben megy-e a 3D-ben készülő produkció körül. A stúdió ugyan mást akart a főszerepre (James McAvoyt), ám a rendező és a producer is Tom Cruise-t szerette volna leszerződtetni a H.P. Lovecraft adaptációra.

Don Murphy, a tervezet másik producere az io9-nek árulta el, hogy sikerült zöld ágra vergődni és Cruise lesz a főhős. Del Toro cimborája, Ron Perlman is benne lesz, mivel a rendező direkt számára írt egy karaktert. Az eleve R kategóriásnak szánt film forgatása júniusban veszi kezdetét.

 A sztoriban egy geológus az Antarktiszra megy, ahol érdekes, misztikus, különös romokat fedez fel.

Címkék: miújság könyvből film az őrület hegyei

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122719766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.03.08. 09:09:58

Úgysem láttuk még Tom Cruise-t cilinderben, bajusszal és barkóval (vagyis XIX.századi "népviseletben":P), pedig játszott már kosztümös horror(?)ban (Lestat) - nem is rosszul...
Részemről várós ez a film.

lojzi1 2011.03.08. 11:24:40

Az a baj, hogy a nyomasztó, ősi város beszaratós felkutatásán túl semmi megfilmesíthető története nincs. Nincsenek benne negatív szereplők, de még egy nő sem, nemhogy szerelmi szál. Attól tartok alapjaiban átírt történetet kapunk, talán még napjainkban is fog játszódni.

labigabi 2011.03.08. 14:08:09

@lojzi1: a halivudiaktól kitelik. :)
süti beállítások módosítása