Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bad Teacher poszter

2011.03.08. 18:28 koimbra 3 komment

Justin Timberlake egyre jobban meghódítja a moziipart is. Nem marad örökké fiatal, ki fog kopni a zenei életből, akkor jól jön majd, hogy ismerettségeket szerzett Hollywoodban. A Bad Teacherben csak mellékszereplőt játszik, akire Cameron Diaz rákattan, de egy másik nő is össze akar vele jönni (Lucy Punch). Diaz egy alkesz, füvezős, káromkodós tanárnénit formál meg. A rendezői teendőket Jake Kasdan látta el, aki legutóbb a Jake  A lankadatlan - A Dewey Cox-sztorit (The Dewey Cox Story) szállította.

Feliratos előzetes

Címkék: trailer poszter bad teacher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522722529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.03.09. 00:32:49

de uncsi már ez a Diaz-lány,vagy néni, ráférne egy kis vérfrissítés a romantikus komédiák castingjére, minden harmadik komédiában Diaz tűnik fel, már a Tom Cruise-os Kéjjel-Nappal-nál sem értettem miért nem egy fiatalabb macát választottak ki a női főszerepre...

COLT 2011.03.13. 11:55:02

@mr.roper: Inkább diáz nagy nénje...
süti beállítások módosítása