Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Sandler csajozik, a Disney a Marsra megy

2011.03.10. 18:40 koimbra 2 komment

Három amerikai film közé egy dán drámát is sikerült beszorítani. Ezeket az alkotásokat mutatták be ma itthon.

A rítus (The Rite): Mikael Håfström rendezésében készült horror-thriller. Egy hitét megkérdőjelező pap az ördögűzéssel ismerkedik a Vatikánban. Anthony Hopkins játssza a veterán ördögűzőt.

Kellékfeleség (Just Go With It): Adam Sandler egy nőcsábászt játszik új vígjátékában. Ám egy nap megismerkedik egy nővel, akibe beleszeret, viszont az ál-jeggyűrűje problémákat okoz. Jennifer Aniston, Nicole Kidman és Brooklyn Decker bukkan fel Sandler mellett.

Anyát a Marsra (Mars Needs Moms): Simon Wells, Az időgép rendezője készítette az animációs filmet. Egy srác édesanyját földönkívüliek rabolják el, ő pedig mindent megtesz, hogy kiszabadítsa a Marsról.

Egy család (En familie): Ditte pék családból származik és szülei is ezt a sorsot szánják neki. Ám Ditte nem akar pék lenni, álma valóra válik, mikor megadatik a lehetőség, hogy New Yorkba költözhessen. Apja azonban megbetegszik és válaszút elé kerül.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202728710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.03.11. 10:44:11

Csak nekem van már tele a tököm az Adam Sandler féle vackokkal? Volt neki egy filmje, még 2007-ben, az üres város, na az jó kis film volt, nekem tetszett legalábbis, akárki akármit mond..:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.03.11. 10:52:31

@COLT: nem, nem csak neked, csodálkozom, hogy nézik, azon meg még jobban, hogy sokan nézik...
süti beállítások módosítása