Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Luketic rendezi a Brilliant filmet

2011.03.11. 12:09 koimbra Szólj hozzá!

Robert Luketic, a 21 - Las Vegas ostroma (21) és A csúf igazság (The Ugly Truth) rendezője leszerződött a Brilliant filmre. A forgatókönyvet Elizabeth Shorten és Gillian Gorfil szállították  le. A hölgyeknek ez az első ilyen munkájuk, utóbbi viszont producerként három filmből is kivette a részét. Az első az 1993-as Fater élve vagy halva (Father Hood) vígjáték volt, majd következett a Veszélyes vidék (Dangerous Ground) dráma és végül  érkezett a Véres gyémánt (Blood Diamond).

A Brilliantban egy bűnöző csatlakozik néhány tolvajhoz, együtt próbálnak kiviteleznii egy sikeres gyémántrablást. Remélhetőleg komolyabb hangvételt üt meg a produkció, Luketic a szerencsejátékkal kevert matekos művével bizonyított ezen a téren, jobb lenne, ha nem egy Bérgyilkosék (Killers) szintű produkcióban gondolkodna.

Címkék: miújság brilliant

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172730527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása