Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barrymore rendezi a How To Be Single filmet

2011.03.16. 16:14 koimbra Szólj hozzá!

Drew Barrymore fogja rendezni a How To Be Single filmet. A színésznő nem először áll be a kamera mögé, 2009-ben a Hajrá Bliss (Whip It) tette le az asztalra és úgy tűnik a gyér bevétel nem szomorította el túlzottan. Ezúttal is egy regény alapján dolgozhat, Liz Tuccillo könyvét viszi filmre. Tuccillo jól ismeri Hollywoodot, dolgozott a Szex és New York (Sex and the City) sorozaton és a Nem kellesz eléggé  (He's Just Not That Into You) romantikus alkotáshoz a hölgy regénye szolgáltatta az alapanyagot. A forgatókönyvet is bevált neveket írják, Abby Kohn és Marc Silverstein a már emlegetett Nem kellesz eléggé és a Valentin nap (Valentine's Day) szkriptjét vetették papírra. Habár eddigi teljesítményük enyhén szólva is közepes, de amíg az eredmény remek addig nem pirítanak rájuk.

A film több szálon fog futni és ahogy a könyv címéből sejteni lehet szingli nők fognak a középpontban. Az egyikük Julie (valószínűleg őt játssza Barrymore), aki egy borzalmas este után úgy dönt, hogy körbeutazza a világot, hátha okosabb lesz, hogy miként lehet jobban kezelni a szingli létet. Útja során szerelmes lesz, összetörik a szívét, de sokkal többet tanul, mint ahogy azt képzelte volna.

Címkék: miújság könyvből film romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572744583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása