Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Larry Crowne előzetes

2011.03.16. 21:51 koimbra 2 komment

Tom Hanks írta a Larry Crowne forgatókönyvét, Nia Vardalos is besegített. A hölgy karrierjét Hanks indította el, a Bazi nagy görög lagzinak (My Big Fat Greek Wedding) ő volt a producere. A rendezői teendőket is a színész látta el, nem egyszer állt már be a kamera mögé, leginkább sorozatok egyes epizódjai kedvéért (pl. Fallen Angels, Mesék a kriptából). De készített már filmet is, igaz a Nyomul a banda (That Thing You Do!) nem kapott túl nagy figyelmet. A központi karaktert is Hanks játssza, akit kirúgnak munkahelyéről, ezt követően dönt úgy, hogy ismét beül az iskolapadba. Tanárát Julia Roberts játssza. Amerikában július elején mutatják be, talán szerencsésebb lett volna egy őszi időpontot választani, hogy ne vesszen el a sok effektekkel megspékelt film között.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes larry crowne

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912745720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.03.16. 22:01:36

Már vagy két éve nem láttunk tőle filmet :) Sztem nem lesz ez bukta, Hanks azért brutális nagy húzónév még mindig, nomeg Julia ROberts nem mellékes :)

mr.roper 2011.03.16. 23:13:19

@Shyllard: annak idején Affleckkel meg Lopezzel is óriási bukta volt a gengszterrománc, pedig ők is hatalmas húzónevek voltak és mégsem érdekelt senkit az ügy, nálunk csak dvd-n jelent meg...amúgy ha jól emlékszem Hanks első rendezése is csak vhs-n jelent meg nálunk...nem'tom.(azt tudom hogy Hanks remek színész és nem a felesége Roberts, a gengszterrománcot csak a húzónév szempontból említettem:-))
süti beállítások módosítása