Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Arnold szerint esélyes, hogy lesz folytatása a True Lies-nak

2011.03.18. 15:34 koimbra 1 komment

Réges-régen a Két tűz között (True Lies) bemutatása után szóba került, hogy megcsinálják a folytatást, ám jött az a bizonyos szeptember 11-e és James Cameron jégre tette a projektet. Időről időre azonban felmerül, hogy talán mégiscsak lesz folytatás, tavaly kiderült, hogy sorozat készül a film alapján.

A Movieweb meginterjúvolta Tom Arnoldot, aki a film mellékszereplője volt és azt mondta, hogy továbbra sincs elfelejtve a folytatás, van forgatókönyve a második résznek, ezt ő és Arnold Schwarzenegger is olvasta. Mindketten el voltak ragadtatva tőle. Cameron és a White Collar sorozat atyja, Jeff Eastin vetették papírra. Cameron el van foglalva, de producerként részt vehet még a filmben. Egyébként van egy listájuk a szóba jöhető rendezőkkel.

Meg lehet érteni, hogy Tom Arnold miért szeretné a folytatást. Ez volt a legsikeresebb film, amihez valaha köze volt. Ezt követően csak Steven Seagallal játszhatott a Sebhelyekben (Exit Wounds). Schwarzenegger állítólag március végén jelenti be, hogy melyik produkcióra fog leszerződni, de kevés a valószínűsége, hogy ez a True Lies 2 lesz. 

Címkék: miújság sequel true lies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392750361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.03.18. 18:50:31

Ezazz:D imádtam az elsőt:D
süti beállítások módosítása