Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átírják A nemzet aranya 3 forgatókönyvét

2011.03.23. 11:28 koimbra 6 komment

Elvileg úgy volt, hogy 2010 második felében indul A nemzet aranya (National Treasure) harmadik részének a forgatása. De aztán közbeszólt a Szellemlovas 2 (Ghost Rider 2), amihez hozzá kellett látni, mivel a stúdió elveszítette volna a jogokat, ezért Nicolas Cage sem ért rá. De most kiderült, hogy Cage mégsem tudott volna Amerika jelképei között szaladgálni , ugyanis a forgatókönyv még nem állt készen. Carlo Bernard és Doug Milo írták meg a történetet, nevükhöz fűződik A varázslótanonc (Sorcerer's Apprentice) és a Perzsia hercege (Prince of Persia) is. Mellesleg mindkettő producere Jerry Bruckheimer volt, akit alaposan pofán legyintett a bukás szele, mivel Amerikában mindkét projekt a tavalyi év legnagyobb pofára esése volt bevétel szempontból. Talán Bruckheimer ezért is szólt Brian Koppelmannek és David Leviennek, hogy legyenek már oly kedvesek és pofozzák ki A nemzet aranya 3 szkriptjét.

A duó éppen befejezte a City of the Sun írását, de hamarosan újra felveszik a tollat, hogy Bruckheimer kérésének eleget tegyenek. Az úriemberek  vetették papírra többek között a Pókerarcokat (Rounders) és Az ítélet eladó (Runaway Jury) forgatókönyvét.

Kopperlman és Levien nem csak lekörmölték, de meg is fogja rendezni a City of the Sunt, ami egy 12 éves srác eltűnéséről szól. A rendőrség tehetetlen az ügyben, a szülők is kezdik feladni a reményt, de még belekapaszkodnak az utolsó szalmaszálba, egy magánnyomozót kérnek fel arra, hogy lelje meg fiúkat. Persze ehhez csak akkor tudnak hozzálátni, ha először gatyába rázzák A nemzet aranya 3-at.

Címkék: miújság sequel a nemzet aranya a nemzet aranya 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402764518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2011.03.23. 14:13:36

szegény bruckheimer de sajnálom...majd jön a Karib-tenger kalózai aztán majd dől a lóvé.
mellesleg a nemzet aranya 1-2 jó volt.szeretettel várjuk a 3t

a8zoli 2011.03.23. 18:41:48

nekem az első teccet a második az nagyon eröltetett volt. így-is úgy-is megnézem a 3.-at de sokat nem reménykedek benne.

Sanosuke 2011.03.23. 20:16:17

szegény brokihejmer, még a végén utcára kerül.

mr.roper 2011.03.24. 00:45:50

azt még tegyük hozzá hogy Levien és Koppelman írta az Ocean's Thirteen-t, meg a Keménykötésüeket Vin Diesellel, és van némi közük -a Rock nevéhez köthető- Emelt Fővel című filmhez is.Tehát várólistás nálam a film, az első kettő viszont csak "elment kávéval együtt" élmény volt nekem.:-))

Sanosuke 2011.03.24. 19:10:01

@mr.roper: a keménykötésűek azt imádom :)

mr.roper 2011.03.25. 01:12:32

@Sanosuke: faszányos kis film, pedig nálunk nem is játszották a mozikban, kellemes meglepetés volt anno, az biztos:-)
süti beállítások módosítása