Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. Popper's Penguins előzetes - Carrey és a pingvinek

2011.03.24. 10:23 koimbra 5 komment

Richard és Florence Atwater 1938-ban adták ki a Mr. Popper's Penguins gyerekkönyvet, amelyet az eltelt évtizedek alatt senkinek nem jutott eszébe megfilmesíteni. De manapság olyan időket élünk, amikor a producerek elkeseredetten keresik-kutatják a megfelelő alapanyagokat, amelyekből filmet tudnak készíteni.

Mielőtt még Jim Carrey leszerződött volna a produkcióra Ben Stiller tartózkodott a fedélzeten, a rendezői székben Noah Baumbach ült. Majd mindketten távoztak, Baumbach helyére Mark Waters került, tőle két éve láthattuk az Excsajok szelleme (Ghosts of Girlfriends Past) vígjátékokat, előtte pedig a Spiderwick krónikákat (The Spiderwick Chronicles) szállította. A főszerep kapcsán szóba jött Jack Black és Owen Wilson neve is. A mellékszerepekben Carla Gugino, Philip Baker Hall,  Clark Gregg, David Krumholtz és Angela Lansbury látható.

Carrey egy üzletembert formál meg, aki 6 pingvint örököl. Kb ennyiben ki is merül a sztori és elvileg nagyokat fogunk kacagni azon, ahogy a főhős a pingvinekkel éldegél. A gumiarcú színészre ráférne a siker, a 90-es években több 100 millió dolláros bevételű vígjátékot készített, ebben az évezredben is produkált szép eredményeket, de A balszerencse áradása hiába lépett át a százason, ha sokba került és nem hozta a vártakat. Az igenember (Yes Man) 97 millióbál megtorpant (Amerikában) és az I Love You, Phillip Morris meleg témája miatt csak nehezen jutott el a mozikba és keveset kapart össze

Címkék: trailer könyvből film vígjátékelőzetes mr poppers penguins

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82767398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.03.24. 17:34:08

Emlékszek még azokra az időkre, (nem is olyan régen volt) amikor még Carrey neve egyenlő volt a frenezikus vígjátékkal -> Hát ezzel a Hupikék Törpikék szintű filmmel a szememben lesüllyedt a béka segge alá :S

Boyzndahood 2011.03.25. 00:38:43

@Shyllard: Ez hülyeség ,ezt én vettem a szívemre helyette :(

mr.roper 2011.03.25. 04:55:26

Carrey ma már nem akkora húzónév sz.tem, ha jól tudom utoljára kasszát a Minden6ó-val meg az Igenemberrel robantott, és már felette is eljártak az évek.Az a gond vele hogy kacérkodik a komolyabb karakterábrázolással is rendesen az utóbbi években, de szinte rendre megbukik velük, ami azért tragikomikus amúgy mert egy egészen kíváló színész is a felszínre kerül benne az alakításaiban...szóval drukkolok neki hogy sikerüljön a visszatérés.

Mese92 2011.03.25. 08:02:05

Szerettem őt Ace Venturaként, Maszkként is zseniálisan játszott és a Balszerencse áradásában is jó volt. De ezt a filmet inkább Ben Stillernek adtam volna, neki nem árt. Vagy Steve Carrelnek, ő borzalom.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.25. 10:03:05

Nem tartom kizártnak, hogy 6-7 év múlva újra felveszi a hawaii mintás inget és eljátssza Ace Venturát megen.
süti beállítások módosítása