Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Adams és Giamatti a Rock of Ages-ben

2011.03.25. 10:00 koimbra Szólj hozzá!

Adam Shankman a Hajlakk (Hairspray) remake után ismét énekelgetős produkciót készít. A Rock of Ages színdarabot viszi vászonra. A főszereplőnőt Anne Hathaway játszhatta volna, ám a Batman 3 miatt kénytelen volt visszamondani a felkérést, ezért helyére Amy Adams érkezik. A színésznőt a Bűbájban (Encahnted) hallhattuk dalra fakadni, a Rock of Ages-ben egy újságírót formál meg, aki egy rockslágert szeretne összehozni.

Tom Cruise és Alec Baldwin is felbukkan a filmben, mivel a 80-as években játszódik a történet, így mindkettőjüket ennek a korszaknak megfelelő frizurában fogjuk látni. És ha ez még nem lenne elég leszerződtették melléjük Paul Giamattit is. Aztán ott lesz még Russell Brand, aki már két alkalommal játszott rocksztárt (Lepattintva, Felhangolva) és a kétszeres Dancing With the Stars nyertest, Julianne Hough sem mondott nemet mikor felkeresték.

Címkék: miújság rock of ages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382770202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása