Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

50 Cent és De Niro a Freelancers thrillerben

2011.03.26. 12:11 koimbra 4 komment

50 Cent nagyon rákapott a filmezésre, ráadásul érthetetlen módon ismert nevekkel, sztárokkal játszik együtt. Lassan elgondolkodhatunk azon, hogy a rapper vajon mivel veszi rá őket, hogy vele mutatkozzanak egy produkcióban. Jó ügynöke van? Esetleg véletlenül előkerül a fegyvere, miközben a projektről esik szó? Mi veszi rá Robert De Nirot arra, hogy leszerződjön egy olyan filmre, ahol 50 Cent mentorát alakítja? Bizonyára nagyon jól összebarátkoztak A törvény gyilkosa (Righteous Kill) forgatása alatt.

A Freelancers thrillerben 50 Cent egy agyonlőtt new york-i rendőr fiát alakítja, aki két haverjával együtt beiratkozik a Rendőrakadémiára. Miután sikeresen levizsgázott apja volt társának, Vic Sarcone kapitánynak a szárnyai alá kerül, aki beteszi őt a saját utcai kemény bűnözőkre szakosodott csapatba. Sarconét De Niro alakítja és Forest Whitaker is fel fog bukkanni az alkotásban.

Jessy Terrero rendezi a filmet, tőle a Flúgos járat (Soul Plane) vígjátékot láthattuk és többször dolgozott együtt a rapperrel. Tavaly a Gun akciófilm kedvéért működtek közre, előtte a 50 Cent: The Massacre - Special Edition videót készítette. Ő hozta össze a The New Breed doksifilmhet is, nem nehéz kitalálni, hogy ki állt annak a középpontjában.

Címkék: miújság thrillerhír freelancers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432772877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2011.03.26. 19:06:38

Nem értem miért baj, ha 50 Cent filmet forgat és komolyabb színészek is együtt dolgoznak vele!?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.26. 19:11:54

@Rolee83: 50 Cent enyhén szólva is B kategóriás. Azt megértem, hogy Val Kilmer szivesen játszik vele, hisz gyakorlatilag ő is lesüllyedt arra a szintre. De Niro és Whitaker azonban komolyabb színészek, egyáltalán nem azonos súlycsoportba tartoznak.

Rolee83 2011.03.27. 13:08:11

B kategóriás helyett mondhatjuk, hogy kezdő, csak pár filmben szerepelt, meg ugyebár ő nem színész, hanem zenész elsősorban! De ettől függetlenül még mindig nem értem, miért baj, ha egy komolyabb színész forgat vele! Ez lealacsonyító rájuk nézve? Ha ők nem gondolják így akkor nincs ezzel gond! Én szeretem 50 Centet és örülök neki, hogy egyre több filmben szerepel! A Törvény gyilkosát is csak miatta néztem meg moziban!
süti beállítások módosítása