Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Murray alakíthatja Roosevelt elnököt

2011.03.30. 11:49 koimbra 2 komment

Bill Murray leszerződött a Hyde Park on the Hudson filmre, amiben Franklin Delano Roosevelt amerikai elnököt fogja eljátszani. A produkció Richard Nelson 2009-es rádiójátékon alapszik, Nelson írta a moziváltozat forgatókönyvét is. A rendezői teendőket Roger Michell, az Ébredj velünk (Morning Glory) alkotója vállalta el.

A történet 1939 júniusában játszódik, amikor a brit király és királynő meglátogatta Rooseveltet. Azért is volt történelmi jelentőségű ez az eset, mert a brit királyi család addig soha nem tette tiszteletét Amerikában. De hogy ne csak erről szóljon a sztori, így beleveszik Roosevelt és távoli unokatestvére, Margaret Stuckley szerelmi viszonyát is.

Címkék: miújság drámahír hyde park on the hudson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572784671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.03.30. 13:55:42

Jöhet, Murray egyre jobb, ahogy öregszik és kopik.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.30. 14:02:25

Mivel a forgatás nyáron indul, így biztos nem akkor veszi kezdetét a Szellemirtók 3. Murray tesz Aykroydékra, így kétséges, hogy össze tudják-e hozni a harmadik részt. Bár meddig tart, míg kiírják Murrayt? Egy csettintés.
süti beállítások módosítása