Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steinfeld lesz Csipkerózsika

2011.03.30. 10:43 koimbra 1 komment

Hollywoodban több klasszikus mesét kotortak elő, ezekhez előzményt (Óz) vagy éppen folytatást (Jancsi és Juliska) készítenek, de lesz olyan történet is, amelyet kissé átalakítanak (akciósított Hófehérke). A kínálatból nem mondanám, hogy hiányzott a Csipkerózsika hiányzott, hiszen már van egy tervezet ebben a témában, Tim Burton a gonosz boszorka szemszögéből fogja előadni a történéseket. 

Ám lesz itt még egy változat is, amiben szintén  nem a megszokott sztorit fogjuk látni. Ebben  a címszereplőt követhetjük nyomon, amint az álomvilágban megpróbálja megtalálni a kiutat, azaz minden erejével azon van, hogy a felébredéshez vezető ajtón átlépjen. A főszereplő Hailee Steinfeld lesz, akit A félszeműben (True Grit) ismerhetett meg a világ. A forgatókönyvet Lindsay Devlin írta.

Címkék: miújság csipkerózsika fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272784466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása