Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pénteken jelenik meg az Üvegtigris 3 DVD-n és Blu-ray-en

2011.03.31. 10:00 koimbra Szólj hozzá!

A Katapult Film forgalmazásában április 1-jén, pénteken kerül a boltokba DVD-n a tavalyi év legsikeresebb hazai mozija, az ÜVEGTIGRIS 3, mely tartalmazza a film betétdalának, a Pyrogens zenekar Just You című nótájának nemrégiben elkészült videoklipjét is! A rajongók több dedikáláson is találkozhatnak majd a film készítőivel és szereplőivel.
Egy különleges, multikulturális zenekar, az angol, magyar-svéd-madagaszkári, roma és magyar zenészek alkotta banda, a Pyrogens készítette el 2010. novemberében az ÜVEGTIGRIS 3 Just You című betétdalát, amelynek nemrégiben elkészült klipje is megtalálható a film pénteken a boltokba kerülő DVD-változatán. A játékos, vidám hagulatú klipben az együttes tagjai örömmel léptek ki a megszokott zenekari sémákból s öltöttek magukra bohóc-jelmezt. A DVD-s debütálást követő napon, aprilis 2-án újabb megtiszteltetés éri a csapatot, hisz a Quimby előzenekaraként játszhatnak majd Győrött.
Az egy lemezes, néhány extrát tartalmazó DVD ajánlott fogyasztói ára 2.990 Ft, míg a két lemezes, exkluzív csomagolású, limitált példányszámban kiadásra kerülő Rajongói Változat 3.990 Ft-os fogyasztói áron kerül majd a polcokra. Az ÜVEGTIGRIS 3 Blu Ray-kiadása – melynek ajánlott fogyasztói ára 4.990 Ft - igazi különlegesség lesz, hisz ez az első magyar film, mely 1080p-s képpel, és DTS High Resolution Audio (96 kHz/24 bit) hanggal jelenik meg Blu Ray-n. Mindhárom változat tartalmazza a szereplőkkel készített audiókommentárt valamint magyar és angol feliratot is.

A DVD-premier kapcsán az ÜVEGTIGRIS 3 rajongóI több dedikáláson is találkozhatnak majd a film készítőivel és szereplőivel: április 1-jén, pénteken 16:30-17:30 között az Europark Saturn áruházában Pataki Ági, Rudolf Péter, Reviczky Gábor és Horváth Lajos Ottó várja a közönséget, aznap este 18-19 között pedig az Andrássy úti Alexandra Könyvesházban Pataki Ági, Rudolf Péter, Reviczky Gábor és a forgatókönyvíró, Búss Gábor Olivér dedikál majd. Szombaton 10:30-11:30 között a fóti Corában Pataki Ágival, Rudolf Péterrel, Horváth Lajos Ottóval és Szarvas Józseffel találkozhatnak az érdeklődők, aznap 17:30-18:30-kor az Arénabéli Tescóban ír majd alá Pikali Gerda, Pataki Ági, Búss Gábor Olivér és Szarvas József. Április 8-án, pénteken 16:00-17:00 között Szabó Erika és Horváth Lajos Ottó dedikál a budaörsi Tesco-ban, április 9-én, szombaton pedig 15-16 óra között a West Endben található MédiaMarktban várja Szabó Erika, Szarvas József és Horváth Lajos Ottó a rajongókat.

Ez a videóklip is rajta lesz

Címkék: miújság üvegtigris 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr762786344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása