Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Smithék sci-fiben játszanak, rendező Shyamalan

2011.04.04. 21:57 koimbra 11 komment

M. Night Shyamalan Az utolsó léghajlítóval (The Last Airbender) tovább rombolta nimbuszát, de ennek ellenére még mindig van, aki bízik benne. Ez a valaki Will Smith, aki rábízta a One Thousand A.E. sci-fi rendezését és nem csak producerként jegyzi a filmet, hanem a főszerepet is eljátssza. A sztár nagyon bízhat Shyamalanben, ugyanis feleségét is bevonta a munkálatokba, Jada Pinkett Smith szintén producerként veszi ki a részét a filmből, sőt fiúk, Jaden az egyik főszereplőt fogja játszani. Smithnek nagy köszönetet mondhat Shyamalan, hiszen a sok negatív kritika és az egyre kevesebb rajongótábor ellenére van aki még bátran rábíz egy nagyobb költségvetésű tervezetet, Jaden pedig továbbra is apja segítségével halad a sztárrá válás útján.

A forgatókönyvet Gary Whitta, az Éli könyve írója veti papírra, amibe Shyamalan is belepiszkál. A történet 1000 évvel később játszódik a kihalt és veszélyekkel teli Földön, egy űrhajó csapódik be, egy srác és apja tartózkodik a fedélzeten, akik ezek után sok nehézségbe ütköznek.

Címkék: miújság ae scifihír one thousand

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602800281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.04.04. 22:22:28

Sosem kedveltem Shyamalan-t, lehet, hogy ezzel sok embert magamra haragítok, de én spec a Hatodik Érzéket sem bírtam annyira, mint sokan mások (számomra kissé untatott volt), bár a Jelek és A falu kifejezetten jó volt. És Az esemény is egy örök kedvenc marad életem végéig :D (bár ehhez Zooey Deschanel is nagyban hozzájárult)

L'Angelus 2011.04.05. 07:11:10

Will Smith egy akciózó nullnüanszos tucatszínész. Egy agyahalott rap-paródia és egy amerikanista buzulóművész sci-fi repítették föl a sztárok közé.

Ezt a Night Shalaymant pedig legszívesebben kiéhezett sakálok közé vetném, hogy lyu*** ***szák!

AntiChrist™ 2011.04.05. 09:47:03

Bár L'Angelus kissé keményen fogalmazott, de az első bekezdéssel javarészt egyetértek. Smith-t az egyik legtúlértékeltebb színésznek tartom Hollywoodban (mondjuk az Aliban nem volt rossz), arról nem is beszélve, ahogy a tehetségtelen családtagjait futtatja.

Amit a fia bemutatott, mint kung-fuzó Karate kölyök, az a színészi antitalentumság egyik legtisztább megnyilvánulása, amit filmvásznon valaha láttam.
Harcművészkedjen inkább; ki tudja: egy napon még világbajnok is lehet. De könyörgöm: ne engedjék színészkedni! Az igazán tehetséges színészpalánták megcsúfolása, amit az a srác művel.

Shyamalantől nekem A sebezhetetlen a kedvencem. A léghajlítót jól elcseszte, pedig a rajzfilmsorozat nem volt rossz: egy idő után együtt néztem a kislányommal :)
A mozifilm ellenben neki se tetszett.
Gyalázatot műveltek egy kiváló alapanyaggal.
Nehéz lesz a pasasnak elhitetnie, hogy végre ismét valami értékelhetőt alkotott.

Mese92 2011.04.05. 11:34:51

Syhamalantól legrosszabb film a Lány a vízben volt. A Jelek és a Hatodik érzék tetszett, a Sebezhetetlen elment, az Esemény pedig hát Zooey miatt volt csak jó :) Nem tartom igazán jó rendezőnek, mert több a rossz vagy nagyon unalmas filmje, mint az értékelhető. Ja, és nagyon utálom, hogy minden filmjébe beleteszi magát és idegesítően "játszik". A Jelekben Gibson helyében a volánba csaptam volna Shyamalan fejét.

Smith? Hát, vele el vagyok, az Én, a robot és a MiB is jó volt tőle.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.05. 14:20:24

Mekkora már, mikor Ben Affleck a jersey girl-ben (asszem magyarul apja lánya volt) aztmondja, hogy 5 év és Smith eltűnik. :D:D

vrango 2011.04.05. 14:31:36

Hát erre a filmre egyáltalán nem vagyok kíváncsi... Számomra sem Shayalaman, sem Will Smith (famíliástul) nem jelent olyan csábító erőt, ami akár egy letöltésre rávegyen... (moziról nem is beszélve)

karbalán 2011.04.05. 18:50:52

Úgy látom, én vagyok itt a kisebbség, de én kifejezetten kedvelem Shayamalan filmjeit. A sebezhetetlen volt az, amelyik nem igazán jött be. Smith semleges a számomra.

Shyllard 2011.04.05. 19:02:26

@doggfather: Hát sztem mostanság igencsak lecsökkent a népszerűsége Smith-nek, nemigazán kaszáltak a filmjei, amikben szerepelt.

Sanosuke 2011.04.05. 21:32:45

ha Syamalan akkor a lány a vízben abszolút kedvenc :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.06. 08:15:23

@Sanosuke: Affleck??
Tavaly is rendezett, egész jót, sőt!!!!
süti beállítások módosítása