Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A The Darkest Hour film mellé jön a képregény is

2011.04.05. 14:09 koimbra 4 komment

Miután a bátor amerikai tengerészgyalogosok Los Angelesben visszaverték az űrlények támadását, Optimusék ismét megütköznek az Álcákkal és Daniel Craig a vadnyugaton összerúgja a port a földönkívüliekkel jön még egy inváziós alkotás. A The Darkest Hour decemberben kerül a mozikba és ezúttal Moszkvában fognak zajlani az események, a főbb szerepekben Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Rachael Taylor,  Max Minghella lesz látható. A filmhez kapcsolódóan kiadnak egy képregényt, amiben a WonderCon rendezvényen látott poszter is benne lesz. Két katona a megtépázott Taj Mahal árnyékában küzd a láthatatlan űrlények ellen.

Ha ellátogatunk a film honlapjára (http://www.thedarkesthourisnear.com/), ott gömbvillámos videókat tekinthetünk meg. Ezeket nem a sci-fihez készítettek, hanem korábban rögzítették a természetben, valószínűleg a jelenségnek sok köze lesz az alienekhez.

 

Címkék: képben the darkest hour

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632801744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droid 2011.04.05. 14:11:45

Mit keres a képen a Taj-Mahal, amikor ez Moszkvában lesz?

Droid 2011.04.05. 14:12:36

@Droid: Nemigaz hogy a Vaszilij Blazsennij székesegyházat olyan nehéz lett volna lerajzolni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.05. 14:14:35

@Droid: A képregény biztosan azt mutatja, hogy a világ más tájain miképp kezelik az alien helyzetet:)

COLT 2011.04.05. 19:58:59

@koimbra: egyszerű de ötletes probléma megoldás:D
süti beállítások módosítása