Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwarzenegger sheriffet fog játszani?

2011.04.07. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Állítólag Arnold Schwarzenegger egy sheriffet fog játszani Kim Ji-woon hollywoodi filmjében. A The Good, The Bad and The Weird rendezője a The Last Stand akció-thrillert fogja elkészíteni, amelyről azt mondják, hogy a Tolvajtempó (Gone in 60 Seconds) és a Délidő (High Noon) ötvözete lesz. Eredetileg Liam Neesont nézték ki főszereplőnek, de év elején úgy döntött, hogy elhagyja a fedélzetet. Meg lehet érteni, Neeson folyamatosan dolgozik és úgy döntött, hogy egy kicsit le fog pihenni, de év végén visszatér az Elrabolva 2 (Taken 2) kedvéért.

A történet egy drogbáróról szól, aki egy 200 mérföld/órás sebességre képes Gumpert Apollóval menekül a hatóságok elől. Az egyetlen akadály a "kocsija" és Mexikó között egy országhatár melletti kisváros sheriffje és annak képzetlen helyettesei. Ezek szerint Schwarzenegger nem rohangál, hanem halálos iramban üldözi a bűnözőt.

Schwarzenegger utoljára 2003-ban, a Terminátor 3--ban játszott főszerepet, ezt követően egy-két mellékfigurát játszott el, a The Expendables-ben jelenléte a film egyik csúcspontja. Egyelőre hivatalosan nem erősítettek még, hogy az Osztrák Tölgy valóban játszani fog a The Last Stand-ben, egy lengyel hírportál szellőztette meg a hírt, valószínűleg hamarosan kiderül, hogy igaz-e a hír.

Címkék: miújság akcióhír the last stand

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702806752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása