Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Melancholia előzetes

2011.04.08. 23:50 koimbra 3 komment

Lars von Trier pszichológiai sci-fit készített. A rendező rajongóinak nincs ok a pánikra, nem egy szokványos katasztrófafilmet fog letenni az asztalra, hanem egy kisköltségvetésű alkotást prezentál. Egy esküvővel indít a film, a direktor a menyasszony (Kirsten Dunst) és nővére (Charlotte Gainsbourg) ellentmondásos viszonyára koncentrál, ám e közben egy hatalmas bolygó közeledik a Föld felé. (Nem lenne meglepő, ha a bolygóról kiderülne, hogy valamely szereplő lelki terhe.) A produkcióban Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling, John Hurt, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård és Udo Kier is játszik a filmben, aminek állítólag nem lesz vidám vége. Egy biztos, a kritikusoknak lesz mit elemezgetni.

Címkék: trailer melancholia drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832810987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.04.09. 08:41:50

Ez valami kegyetlen ütős lesz. Ennyi jó színészt látni egyetlen Trier filmben. Ez nem semmi. Nekem az Antikrisztus is nagyon tetszett. (Ha lehet egy ilyen filmre ezt mondani).

Tuti ez is megnézős. Így tovább Lars, talán egyszer becsúszik egy Oscar is.

Nerve 2011.04.09. 09:38:23

Nem hinném, hogy Trier bátyó erre utazik(persze megérdemelné) de némi díjeső/zivatar/özönvíz mindíg követi munkáit, így bármennyire furcsa egy előzetes után ezt kijelenteni de ez a film is fürdeni fog, mi meg megint megnézhetjük mit is gondol a női lélek(feltehetően sötét, legalábbis szerinte) mélységéről. Várom nagyon.

game ower 2011.04.09. 10:06:01

Szeretem az "elmebeteg"történet megvalósítást,ahogy Lars mester filmre alkotja.
süti beállítások módosítása