Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ó Rómeó, miért vagy te Rómeó - teheti fel a nagy kérdést Steinfeld

2011.04.08. 17:09 koimbra 1 komment

Hailee Steinfeld teljesen ráért, A félszemű (True Grit) western világraszóló sikere és Oscar-jelölése után várja az ajánlatokat. A fiatal színésznő választása a Rómeó és Júlia újabb feldolgozására esett, ahol természetesen a Capulet család leányát formálhatja el. A gyeplőt az olasz Carlo Carlei kezébe adták, a forgatás is Olaszországban fog zajlani. A film 15 millió dollárból fog készülni, azaz Rómeó szerepére nem tudnak egy fiatal sztárt szerződtetni, de azért a keretbe bele fog férni egy ismertebb név.

A forgatókönyvet a Gosford Parkért Oscarral jutalmazott Julian Fellowes vetette papírra, míg a produceri poszton Gabriele Muccino fog állni, aki Will Smith-szel készítette a Hét életet (Seven Pounds).

Címkék: miújság könyvből film rómeó és júlia drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982810052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.25. 22:18:33

A film autentikus lesz, vagy jelenkori?
süti beállítások módosítása