Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williamson számára a Vámpírnaplók elsőbbséget élvez a Sikoly 4-nél

2011.04.08. 18:00 koimbra 6 komment

Ismét  írta a Sikoly következő, negyedik részét, majd egy napon kiderült, hogy a stúdió csak úgy Wes Craven nyakára küldött egy másik írót, aki a forgatás alatt átírt néhány dolgot. Úgy hírlett, hogy ennek néhány szereplő látta kárát, Cravennek pedig sajnos nem volt beleszólása a szkriptet ért változásokba. Williamson az EW-nek adott interjúban beszélt arról, hogy miért lépett le a Sikoly 4-től

"Nagy csatát vívtam Bobbal (Weinstein). Pályafutásom 16 évéből 16-ot vele dolgoztam és volt néhány összezördülésünk,  mi amolyan diszfunkcionális család vagyunk ott a Weinstein Co-nál. Építő jellegű vitákat folytatunk, majd megöltük egymást és mindenki megy a maga dolgára." - mondta Williamson. Hozzátette, hogy Bob Weinstein szenvedélyesen csinálja azt, amit csinál, szereti a szakmáját. Azért volt kénytelen otthagyni a Sikoly 4-et, mert mellette a Vámpírnaplók  (The Vampire Diaries) sorozathoz kötötte a szerződése. Elsődlegesen ezt a szériát kellett csinálni, ráadásul még a Warner is felhívtam, hogy javában folytak a munkálatok és azt akarták, hogy ő is a közelben legyen. Szóval a kötelesség más projekthez szólította, a Vámpírnaplók prioritást élvezett, ráadásul hozzá ez a sorozat is közelebb áll. 

Címkék: miújság sikoly 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202810172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.04.08. 18:08:36

Annyiban örülök ennek, hogy inkább a TV-be rondítson egy szar produktummal, mint a moziba.

Shyllard 2011.04.08. 18:14:57

@L'Angelus: Gondolom te sem igen láttál Vámpírnaplókat :D Az a baj, h a legtöbb ember azt hiszi, h ez egy Alkonyat-sorozat, pedig a kettő olyan távol áll egymástól mint a hegy és a völgy.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.08. 18:32:17

@Shyllard: Nekem elég volt az első rész, hogy tudjam, a Vámpírnaplók nem az én sorozatom:)

Alex Mahone 2011.04.08. 18:41:16

Azt hiszem, a cím mindent elárul a tisztelt író úrról. Nem bírom a sikolyt, de ha már választani kéne, mégiscsak inkább az...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.08. 18:43:25

@Alex Mahone: Azért a szerződés az szerződés.
Viszont szerintem ha akarta volna meg tudta volna oldani, hogy a Sikoly 4 szkriptjén is csinosítgasson, ha arra van szükség. Végül is ő könyörgött Neve Campbellnek, hogy vállalja el.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2011.04.08. 18:52:13

Pedig van egy másik showrunner is a Vámpírnaplóknál, szóval nem csak Williamson osztja ott az ígét.
Ezzel az interjúval nem sokat mondott Williamson.:(
süti beállítások módosítása