Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mann aranyásókról készít filmet

2011.04.13. 12:23 koimbra 3 komment

Paul Haggis fejéből pattant ki a Gold thriller ötlete , az Oscar-díjas filmes tollából származik a szkript vázlata is és a rendezői teendőket is ellátta volna, ám időközben meggondolta magát, más terveket szövögetett.  Ezért becsöngetett Michael Mann rezidenciájába, elmesélte, hogy le szeretné passzolni számára a Goldot. Mann meghallgatta kollégáját, megtetszett a filmet története, így bevállalta, hogy ledirigálja a produkciót.

A Sierra Madre kincséhez (The Treasure of the Sierra Madre) hasonlították a tervezetet, aranyásókról szól a sztori, akik magukat nem kímélve egyre inkább azért hajtanak, hogy kiforgassák a földből a fénylő rögöket vagy hogy egyáltalán rábukkanjanak pár grammnyi aranyra.

A forgatókönyvet Patrick Massett és John Zinman írták, az úriemberek a Friday Night Lights és a The Chicago Code sorozat producerei.

Címkék: gold miújság kalandhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512822731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.04.13. 15:57:49

Ennek a két névnek bizalmat szavazok, még akkor is, ha előző műveik (Közellenségek, A következő három nap)közel sem voltak olyan remekművek, mint a korábbiak.

mr.roper 2011.04.14. 01:04:00

Zinman és Massett írta a Tomb Raider első részét is, az azért nem volt annyíra rossz kalandfilm, és a Közellenségek valamint a Köv.Három Nap is eléggé megállta sz.tem a helyét a jelenlegi hollywood-i filmtermésben.

vrango 2011.04.14. 11:10:30

@mr.roper: Na, igen... Itt van a kutya elásva: "...a jelenlegi hollywood-i filmtermésben."
Viszont az Utolsó mohikánhoz, vagy az Ütközésekhez képest nincsenek azonos nívón.
süti beállítások módosítása