Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kurylenko vadászhat Eckhartra

2011.04.14. 11:08 koimbra 2 komment

Tavaly esett szó a The Expatriate thrillerről, aminek a forgatásához 2011 elején akartak hozzálátni, ám ez nem valósult meg. A főszereplő, Aaron Eckhart továbbra is érdekelt a produkcióban és még csak került képbe Olga Kurylenko, akinek a kezében jól illik bármilyen fegyver (Bond, Kilencedik légió).

Eckhart egy volt CIA ügynököt fog megformálni, aki azt reméli, hogy rendbe tudja hozni 15 éves lányéval a kapcsolatát. Belgiumban vállal munkát, egy cégnél helyezkedik el biztonsági tanácsadóként, ám egy nap mikor megérkezik munkahelyére rádöbben, hogy a vállalat nem létezik többé. Munkatársainak hűlt helye és asszisztense pedig egy képzett bérgyilkos, aki meg akarja ölni őt és lányát. Kénytelen menekülni, meg kell bízniuk egymásban, de a lánynak ez nehezére esik, mikor rájön néhány dologra apja sötét múltjával kapcsolatban. Kurylenko játssza Eckhart egykori társát és szeretőjét, rá hárul a feladat, hogy fogja el őt. Eckhart lányát Liana Liberato alakítja.

A.E. Amel írta a szkriptet, a rendezői székből Phillip Stölz ül, aki inkább a reklámfilmek és klipek világában érzi otthon magát.

Címkék: miújság thrillerhír expatriarte

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252825281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.04.14. 20:08:14

várólistás sablontörténet
süti beállítások módosítása