Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dobrev a The Perks of Being a Wallflowerben

2011.04.16. 14:03 koimbra Szólj hozzá!

Nina Dobrev a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) sorozat sztárja leszerződött a The Perks of Being a Wallflower regény filmváltozatába. Dobrev csak mellékszereplő lesz, a hölgy Candace-t játssza, a központi figurákat Logan Lerman és Emma Watson kelti életre és még Mae Whitman, Paul Rudd is fel fog bukkanni.

A történet egy tini felnőtté válását mutatja be. Konkrétan nem tudjuk, hogy a srác hol él és azt sem hogy kinek írja a leveleit. Megismerjük a tini éveit, láthatjuk az első randit, a családi drámákat és az új barátokat. A főszereplő kipróbálja a kábítószert is, illetve tanúi lehetünk az első szexnek.

Stephen Chbosky a regény írója körmölte a forgatókönyvet, a rendezői székbe inkább maga csücsült bele. Elvileg kevés az esély arra, hogy elrontja saját szerzeményét, a végeredmény valamikor 2012-ben jön a mozikba.

Címkék: miújság könyvből film the perks of being wallflower

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512830967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása