Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Feige a Marvel filmek jövőjéről

2011.04.20. 11:14 koimbra 4 komment

Kevin Feige, a Marvel Studios vezére a D23 Magazine-nak adott interjújában arról beszélt, hogy tervezgetik az Amerika Kapitány és a Thor folytatását. Szerinte az X-Men filmekkel egy új korszak kezdődött a Marvel életében, a Vasemberrel pedig szintén elindult valami új, ezúttal viszont már a Marvel Studios berkein belül készülnek az új művek "A Bosszú Angyalai lesz a következő nagy lépés. Összegyűlnek a főbb karakterek, ez lesz a tetőpontja mindennek, amit előtte láthattunk. Ez megint egy teljesen új korszakot nyit a filmjeink történelmében." - mondta Feige, majd a jövőbeli tervekről is ejtett néhány szót. "Thor újabb kalandok elé néz, Amerika Kapitány pedig a modern világban fog tevékenykedni a következő filmjében. Reméljük, hogy a többi karaktert is be tudjuk mutatni - Fekete Özvegy, Sólyomszem, a kémszervezet S.H.I.E.L.D. - mindegyik méltó és érdemes arra, hogy egy saját produkciót kapjon. Rengeteg karakterünk van, éppen tervezgetjük a mozis debütálásukat: bemutatnák a harcművészetek világát, a kozmikus űrkalandokat, Dr. Strange-et és a Marvel Világegyetem mágikus oldalát. Sok-sok történeten gondolkoztunk. "

Ki ne nézné meg, ahogy az Özvegy szétrúgja több tucat ember fenekét? A S.H.I.E.L.D.- ből pedig akár egy háborús filmet is össze lehetne hozni, amolyan G.I. Joe-szerű alkotás, földön, vízben, levegőben folynának az ütközetek. Rengeteg űrkaland volt, jöhetne akár Thanos és a Végtelen kesztyű vagy a Titkos háborúk, ezekről azonban most még csak álmodozhatunk.

Címkék: miújság képergényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882842036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.04.20. 11:22:19

Szóval mindenről és semmiről beszélt...

A nép fia 2011.04.20. 14:27:32

@doggfather: El leszünk látva a következő 50 évre Marvel-filmekkel.... :-D :-D

Jaj, ó a fenébe, nagyon idekoncentrálok, és közben megvágtam magam...

Mese92 2011.04.20. 21:52:14

Nesze semmi fogd meg jól hír. De örülök, hogy rájöttek mennyi lehetőség van a szuperhősökben, lesz okom moziba járni.

@A nép fia: Velem is megesik, ha nagyon koncentrálok, múltkor is megtörtént :D

A nép fia 2011.04.20. 22:11:10

@Mese92: Jaj, te szegény.... kötözd be, nehogy elvérezz!!!!
süti beállítások módosítása