Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Közel 4 perc a Fast Five-ból

2011.04.21. 12:25 koimbra 5 komment

Spoiler, spoiler...Az előzetesekből már le lehetett szűrni, hogy Dom és Brian szokatlan módon lopják el egy páncélszekrény tartalmát. Viszik az egészet, rákötnek egy erős vashuzalt (vagy mit), aztán két vérdával kirántják a helyéről, majd a súlyos tartalmat húzva loholnak a zsaruk elől. A jelenet elején egy "erőgép" biztosítja számukra az utat, hogy bejussanak a létesítménybe. És ki ül ennek a kormányánál? Na ki? Elcseszett egy ötlet volt ezt a jelenetet közzétenni.

Címkék: jelenet sequel halálos iramban fast five

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202844752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2011.04.21. 13:47:54

Nemár baszki. Ekkora baromságot.. Elrontják az egész film élvezhetőségét. Ennél butább dolog csak az volt amikor a Terminator:Megváltásban előre megmutatták az előzetesben hogy Marcus Wright robot... Ez olyan mintha a Birodalom visszavág előzetesében Darth Vader elmondta volna h Luk én vagyok az apád... Teljesen elrontják a film élvezhetőségét. Meg alapból miért kell 4-5 perceket egy filmből kitenni netre??? 2-3 előzetes aztán csá. Ha azt jól megcsinálják ugyis özönlik a nép a filmre. De lassan vannak olyan filmek amiket nem is kell letölteni vagy megnézni csak összeszedegeted az előzeteseket meg azokat a jeleneteket amiket kiraktak és látod az egész filmet konkrétan!!! Nagyon felhúztam most ezen magamat!! Totál elment a kedvem a Fast5 tól pedig elhihetitek nagyon várós volt....

Dean6 2011.04.21. 14:40:45

Nem értem miért vagy ingerült! Nem vagy köteles megnézni se az előzetest sem ezeket a részeket! amúgy is a halálos iramok nem a történetről híresek,szóval kétlem elront bármit is az élményből. Ha valakit érdekel egy film úgyis megfogja nézni,főleg Amerikában potom jegyárak mellett és az a lényeg a stúdióknak.

gisss 2011.04.21. 15:07:08

Nem azért, de én ezt már az első trailerek során sejtettem. Tipikus az ilyen Pálfordulás, amikor mind a két oldalra beraknak egy-egy közönség kedvenc színészt/karaktert. Bár akkor is elég sz@r húzás volt ezt kiszivárogtatni. Még az a kevés kétely is eloszlott, ami lehet még élvezetesebbé tette volna a film nézését. Na mindegy.
De lehet lesz még ennél is nagyobb csavar a film legvégén. Kiderül Domról hogy CIA ügynök. Vagy robot a jövőből:D

I3eni 2011.04.21. 18:06:57

@gisss: Jaja, szintúgy mint az első részbe... ott is sejthető volt ez a "pártfordulás"

Rolee83 2011.04.21. 22:30:30

Én nem nézem meg, majd a moziban! :) Bár sejtem miről beszéltek! :D
süti beállítások módosítása