Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Change-Up előzetes - Reynolds és Bateman testet cserél

2011.04.21. 11:42 koimbra 2 komment

David Dobkin, az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) új vígjátékában Ryan Reynolds és Jason Bateman próbálják jobb kedvre deríteni a közönséget. Mitch (Reynolds) és Dave (Bateman) országos cimborák, elválaszthatatlan jó barátok voltak, azonban az évek alatt eltávolodtak egymástól. Dave egy túlhajszolt ügyvéd, akinek van három aranyos gyereke és egy szerető felesége (Leslie Mann).  Ezzel szemben Mitch továbbra is egy laza életvitelt folytató fickó, aki csak testben tűnik felnőttnek, továbbra is gyerekesen viselkedik. A két férfi egy italozós este után riadtan ébred fel, rémülten konstatálják, hogy valamiért testet cseréltek. Ha már így alakult úgy döntenek, addig helyettesítik a másikat otthon és a munkában,  amíg ki nem találják, hogyan tudják visszaállítani a normális állapotot. Hamarosan kiderül, hogy egyik fél helyzete sem olyan rózsás, hiába is irigykedtek egymásra.  A Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday) férfi verziója? Vajon megrekednek a szokásos klisékben vagy valami újat is tudnak mutatni? Végül is tök mindegy, ha sokat nevetünk rajta, akkor az alkotók máris elérték céljukat.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes the change up

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662844634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTweet · http://tetovaltlanyok.blog.hu/ 2011.04.21. 13:24:57

Az Ünneprontók ünnepe nekem anno bejött. Ha ez csak kb olyan, akkor oké. Bár a testcserés filmek a végefelé azért rendesen vesztenek az erejükből. Itt is biztosan lesz dráma...

Boyzndahood 2011.04.21. 14:10:37

Eddigiek alapján bejön.. :)

Olivia Wilde meg gyilkos.... :O:O:O
süti beállítások módosítása