Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weinsteinék perelnék A holló remake-et

2011.04.21. 10:46 koimbra 1 komment

Jó ideje tervezgetik A holló remake-et/rebootot, a rendezői székben Juan Carlos Fresnadillo pislog, a főszerepre Bradley Coopert nézték ki. Már-már úgy tűnhet, hogy minden rendben halad és hamarosan elkezdődhet a forgatás, azonban Harvey Weinstein  egy szerződést lobogtatván belépett a képbe. Ugyanis azt állítja, hogy az ebben leírtak szerint őket illeti meg a film forgalmazási joga,  a Relativity mégsem kereste meg őket, hanem másokkal szerződne le.

"Mr. Kavanaugh (a Relativity főnöke) semmibe veszi ezt a szerződést. Nyilvánvaló, hogy a jogokat másoknak akarja eladni. " - mondta Bert Fields, Weinsteinék jogi képviselője. - "Ha valaki megpróbálja A holló forgalmazási jogait megvenni, akkor nem vesz semmit, csak egy keresetet kap, ugyanis be lesznek perelve."

A Relativity gyorsan reagált a vádakra: "Ez csak egy tipikus peres ügy a Weinsteinék háza tájáról, akiknek már nagy gyakorlata van abba, hogy kizárólag megfélemlítés céljából kereseteket nyújtanak be. Számítottunk tőlük valami ilyesféle cirkuszi mutatványra, azelőtt viszont elképedve álladunk, hogy egy Mr. Fields-szintű ügyvéd miért tesz efféle hazug, átgondolatlan és szándékosan lejárató nyilatkozatokat a stúdióra és Mr. Kavanaughra. "

Címkék: per remake a holló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362844487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.04.21. 21:27:41

A Zöld Darázs Bruce Lee után is kapott új kiadást idén. A hollóval se lesz másképp.
süti beállítások módosítása