Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fuqua helyett Villeneuve rendezi a Prisoners akció-thrillert

2011.04.24. 20:50 koimbra Szólj hozzá!

Bryan Singer rendezhette volna a Prisoners akció-thrillert, ám később passzolta a lehetőséget, helyére Antoine Fuqua érkezett. Az eltelt hónapok alatt ő is távozott, a producerek viszont meglelték a megfelelő személyt a produkció levezénylésére, Denis Villeneuve, a Felperzselt föld (Incendies) alkotója osztogathatja az utasításokat a forgatáson. Jelenleg a főhős megszemélyesítőjét keresik,  Christian Bale, majd Mark Wahlberg is bedobta a törülközőt, 2010 februárjában Leonardo DiCaprio írhatta volna alá a szerződést, de már is elhagyta a projekt környékét.

Aaron Guzikowski forgatókönyvet az Elrabolva (Taken) és A titokzatos folyó (Mystic River) ötvözeteként emlegették, de volt olyan, aki A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs) és a Hetedik közismert filmeket emlegette a tervezet kapcsán. A történet szerint egy bostoni ács lányát és annak barátját elrabolják, a rendőrség nem halad az üggyel, ráadásul hősünk úgy véli, hogy a nyomozó sem áll a helyzet magaslatán, ezért saját maga ered a tettes után.

Címkék: miújság akcióhír prisoners

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32852558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása