Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schumacher rendezi a The Hive thrillert

2011.04.25. 20:58 koimbra Szólj hozzá!

Joel Schumacher továbbra is thrillerben utazik, bár az elmúlt időszakban nem túl sok babér termett számára. Idén a Trespass filmmel érkezik a mozikba, ám Nicolas Cage-dzsel csak kevesen képesek sikert aratni. Mindenesetre leszerződött a The Hive-ra, amelynek forgatókönyvet Rich D'Ovidio írta, aki a szórakoztató, ám de nem emlékezetes Sebhelyek (Exit Wounds) és a 13 kísértet (Thir13en Ghosts) alkotásokat vetette papírra.

Egy nőre fókuszál a sztori, aki egy segélyhívó központban dolgozik és arra kényszerül, hogy egy múltjából ismerős gyilkossal beszéljen. A tét egy fiatal lány élete. Schumacher ezzel gyakorlatilag visszatér A fülkéhez (Phone Booth), ahol a sztori nagy része egy telefonfülkében zajlott.

Címkék: miújság thrillerhír the hive

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372855131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása